Studenter designer til UI/UX

  • UI/UX
  • Vedbæk, Denmark

Studenter designer til UI/UX

Job description

Student Digital Product Designer TrackMan - deltid

Brænder du for krydsfeltet mellem sport og data? Deltag i vores rejse for at gøre det muligt for atleter i hele verden at performe bedre ved at forstå alt den data der omgiver dem. Vi er et designteam bestående af 7 designnørder fra Argentina, Spanien og Danmark, der dagligt har det sjovt og udfordrer hinanden med at levere de bedste digitale produkter, og vi leder efter en studerende til at hjælpe os med at udvikle produkter.


I din stilling vil du

-Lave wireframes, flows og designs af interne tools og web apps. Disse apps bliver brugt af bla. vores data desk i USA, udviklere og installatører. Eksempler på funktionalitet kan være; data management, data flow, tracking unit management osv.

-Opdatere design ved kravændring

-Levere assets og verificere udviklet design I samarbejde med udviklerne

-Arbejde sammen med en senior designer som vil have det overordnede ansvar på projekterne. På sigt vil du kunne arbejde mere selvstændigt.

-Have mulighed for sparring og hjælp til design når du har brug for det.

-Kunne kunne præge din professionelle udvikling.

-Have fleksibilitet i planlægning af arbejdsdage så det passer med din skole. Vi ser dig dog gerne på kontoret minimum en dag ugentligt, men du har selv rådighed over de resterende dage


Det kan vi tilbyde

- Muligheder for at lære nye færdigheder og udvikle din karriere i en hurtigt voksende international virksomhed.

- Direkte indvirkning på vores brugeres daglige brug af TrackMan-produkter.

- Gode kolleger og en støttende arbejdskultur.

- Medarbejderfordele som; serveret frokost, gratis golfundervisning fra en Pro og alt-du-kan-spille golfsimulator!

- Sociale begivenheder og firmaarrangementer

- Mulighed for fastansættelse efter endt studie

Requirements

Din designfamilie
Du bliver medlem af et team på 7 designnørder fra Argentina, Spanien og Danmark, der samarbejder på tværs af alle aspekter af produktudviklings livscyklus inden for TrackMans produkter - hjælper trænere og atleter med at realisere deres mål ved at optimere deres præstationer. Atmosfæren i vores team er afslappet, sjov og støttende. Vi samarbejder og støtter hinanden med designkritik, og mere strukturelle initiativer som et delt designsystem.

Lyder det som et job for dig?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for UI/UX Janus Clemmensen på jcl@trackman.com. Vi har løbende interviews, og vi afslutter processen, når den rigtige kandidat er fundet. Designere er visuelle mennesker, så vi forventer ikke et essay af dine største præstationer. Send i stedet din portefølje sammen med et par linjer om dig selv.
Vi holder samtaler i juli måned.

Om TrackMan
TrackMan har ændret den måde, vi forstår og nyder golf-, fodbold-, og baseball på, og i dag fortsætter vi med at skubbe grænsen for sporingsteknologier og dataintelligens inden for sport. Vores teknologi oversætter en bolds flyvning og en spillers bevægelser til indsigt, der gør det muligt for atleter og tankeledere at forbinde følelse med fakta. Mestrene inden for golf, fodbold, baseball og mange andre sportsgrene er afhængige af vores teknologi til at forstå deres spil, forbedre deres præstationer og til sidst frigøre deres fulde potentiale.