People Operations Coordinator

  • HR
  • Vedbæk, Denmark

People Operations Coordinator

Job description

Sætter du en ære i at levere HR ydelser med høj kvalitet og god service? Er du initiativrig og drives af ”at tingene altid kan gøres en smule bedre”? Og er du ikke mindst en teamplayer, som trives i et uformelt miljø? Så er det lige dig vi er på udkig efter! 


TrackMan er en danskejet førende leverandør af sportsteknologi og data, der forbedrer atleters præstation og øger glæden ved sport. Vi stræber efter at fortsætte med at revolutionere sportsteknologibranchen, og vi ved at nøglen til succes er vores medarbejdere! 


Som vores People Operation Coordinator vil du få ansvar en bred vifte af administrative HR-opgaver i en international IT-virksomhed. 


Teamet 

Vores team består af en Talent Acquisition Specialist, en Student Assistant, Head of HR og en People Operations Coordinator. Vi har hver især vores egne ansvarsområder, men arbejder tæt sammen for at støtte og udnytte hinandens styrker. Som din leder lover jeg at gøre mit allerbedste for at få dig til at lykkes hver dag. Hvad det betyder for dig, vil vi definere sammen - men jeg lover, at jeg gøre mit bedste for at du trives og udvikler dig.

Requirements

Som vores People Operations Coordinator bliver du en central spiller i afdelingens arbejde med at servicere medarbejdere og ledere, der søger HR-bistand. 


Dine primære opgaver vil være: 

  • Go-to-person og ansvarlig for administration og vedligeholdelse af medarbejderdata i vores HR-system 
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter 
  • Bindeled mellem HR-, økonomi- og IT-afdelingen 
  • Varetagelse af den administrative del af HR-processerne ved til- og fratrædelser samt stillings- og organisationsændringer 
  • Håndtere vores interne HR mailbox Bidrage til videreudvikling af HR-processer samt vedligeholdelse af intranet og medarbejderhåndbog 
  • Optimering og opdatering af HR-processer og politikker 
  • Oversættelse af dokumenter til/fra engelsk og dansk 
  • Support i diverse HR-opgaver som vi løser sammen i teamet


Er du den vi leder efter? 

Du er en passioneret administrativ profil med interesse for HR og har 2-5 års erfaring fra en lignende rolle 

Du er erfaren bruger af Office365, især excel og er generelt tech-savy 

Du trives med at være det administrative kontrolcenter for teamet og er komfortabel med at løse mange ad-hoch opgaver 

Du arbejder struktureret, detaljeret og sikrer kvalitet i dine opgaveleverancer 

Du har erfaring med administrative processer og besidder et højt servicegen 

Behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Vi er en del af en international organisation, hvor engelsk vil indgå i dit job dagligt 

Du er åben overfor nye og alsidige opgaver og gerne hjælper til hvor behovet er. Vi løfter i flok og hjælper hinanden i mål! 


For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Lea Maria Nielsen på + 45 25 65 75 03 /E-mail: LMN@trackman.com. Ansøgninger bliver løbende vurderet, så send venligst din ansøgning så hurtigt som muligt.