Bogholder

 • Finance
 • Vedbæk, Denmark

Bogholder

Job description

Er du struktureret, ærekær omkring dit arbejde og har helt styr på debet/kredit? Er du tilmed en positiv person, som sætter pris på tæt samarbejde med kollegaer, samtidig med, at du tager ansvar for egne opgaver? Så er dette job måske noget for dig.


Vi har travlt i TrackMans finansafdeling, og søger derfor en erfaren bogholder til at indgå i det velfungerende team, som idag består af 7 medarbejdere. Rammen for jobbet er et inspirerende uformelt miljø med korte beslutningsveje, og vi har fokus på at sikre høj kvalitet og levere en god service. Du vil få afvekslende opgaver og en stor berøringsflade med kolleger i både Danmark og globalt samt mulighed for personlig og faglig udvikling.


Dine primære opgaver vil bestå af:

 • Udlæg og rejseafregning
 • Momshåndtering
 • Bank betalinger og bankafstemninger
 • Månedsvise balanceafstemninger, herunder mellemregninger med vores datterselskaber, periodiseringer og forudbetalingerHåndtering af anlægsaktiver, herunder også vores patenter
 • Månedsafslutning samt klargøring til årsrevision
 • Bidrage aktivt til at vi løbende forbedre vores processer, og tage aktivt del i udviklingsopgaver
 • Diverse ad-hoc opgaver
 • Kreditorbogholderi fra A-Z

Requirements

Som en del af finansteamet, sætter du en stor ære i, at der er styr på bogføringen. Du vil i din arbejdsdag primært arbejde med kreditorbogholderi.

For at kunne trives og blive en succes i jobbet, skal du have lyst til at arbejde i en uformel og ung organisation med mange forskelligartede opgaver og deadlines. Du er en udadvendt og hjælpsom kollega, der kan lide at samarbejde med kolleger fra både nær og fjern. Du har sans for detaljerne og tager ansvar for dit arbejdsområde. 


Vi har følgende ønsker til vores kommende kollega:

 • Du har erfaring som bogholder, herunder særligt kreditorer og gerne international moms
 • Du har et solidt kendskab til bogføring, herunder bogføring i flere forskelle valutaer
 • Du taler og skriver engelsk ubesværet, og erfaring fra en international virksomhed er et plus
 • Du har erfaring med Dynamics NAV, Continia Document Capture, Continia Payment Management og eventuelt Business Central
 • Du er rutineret bruger af Excel


Bliv en del af vores stærke sportsbrand og banebrydende teknologi

Vi har en uformel kultur, hvor vi samarbejder på tværs af teams og på tværs af grænser. Vi hjælper hinanden, og trives i en omskiftelig hverdag. 

Vores produkter er udviklet af specialister, som konstant undersøger og udfordrer de teknologiske grænser. Den unikke kombination af banebrydende teknologi, sport og konstant vækst gør TrackMan til en helt særlig arbejdsplads. Vores kultur er entreprenant, ambitiøs og anerkendende – dine kollegaer er inspirerende og du kommer til at samarbejde med de førende kræfter indenfor golf, baseball og fodbold. Med vores unikke position i markedet er vi stolte over vores tætte partnerskab med topatleter, organisationer og teams, som alle bruger vores teknologi til at forblive de bedste.

Vi har været ejet og ledet siden 2003 af tre entreprenører med en stor passion for sport. I dag har vi et globalt afsæt med vores hovedkontor i Danmark (Vedbæk) og kontorer i New York, Phoenix, Tokyo og Seoul. Vi er mere end 600 medarbejdere globalt, hvor halvdelen arbejder i Danmark, hvor de fleste hardware og software- produkter udvikles, testes og produceres.


Hvor innovation opstår

Hos TrackMan ved vi, at fantastiske mennesker skaber fantastiske produkter. Vi tror på, at vi trives og at innovationen vokser i en atmosfære, hvor man opmuntres til at tænke selv, hvor alle bliver hørt og hvor den bedste idé vinder i jagten på den bedste løsning. Dette er med til at gøre TrackMan til en inspirerende virksomhed - både for vores kunder og vores kollegaer.


Deler du vores passion?

Vi vurderer ansøgerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale og tager jobopslaget ned, så snart den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte regnskabschef Christian Præstegaard Ebert på 3150 8065 eller ceb@trackman.com.

Hvis du har hvad der skal til, så søg i dag og bliv en del af en virksomhed med fantastisk teknologi, passionerede kollegaer og gode udviklingsmuligheder.